Uporaba spletnih piškotkov

Uporaba spletnih piškotkov

Spletna stran toplotne-crpalke.si uporablja le obvezne piškotke. Piškotkov tretjih strani, ki se uporabljajo za sledenje obiskovalcev, izdelavo analiz, druge funkcionalnosti ali ponovno trženje, spletna stran ne uporablja.

Kaj so spletni piškotki?

Obvezni piškotki

Obvezni piškotki so tisti piškotki, ki so nujni za delovanje spletne strani, saj omogočajo premikanje po spletni strani in uporabo njenih osnovnih možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti osnovnega delovanja spletne stani. Za uporabo teh piškotkov ni potrebno vaše dovoljenje.

Funkcionalni piškotki

Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbire (na primer vaše up. ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam nudi izboljšane in bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo vaše spremembe velikosti besedila, pisave in ostalih delov spletne strani, ki so prilagodljive in vam nudijo zahtevane storitve, kot so ogled videa ali komentar na blogu. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Izvedbeni piškotki

Ti piškotki zbirajo informacije o tem, kako uporabljate spletno stran. Npr., katere strani obiskujete najpogosteje, ter če prejmete od njih sporočilo o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse informacije, ki jih zberejo ti piškotki, so združene in zato anonimne. Te informacije se uporabljajo le za izboljšanje delovanja spletne strani.

Nastavitve piškotkov za najpogostejše brskalnike

Chrome
Firefox
Internet explorer
Opera
Safari